FossTech asFossTech AS deltok på Subsea Valley for femte år på rad, med gode resultater

FossTech AS deltok på Subsea Valley for femte år på rad, med gode resultater

For femte år på rad har Fosstech hatt utstilling på Subsea Valley Conference og vi sender dermed et sterkt signal til markedet at Fosstech AS er en leverandør å regne med, også under utfordrende konjunkturer.

Takket være «The Fosstech Way» som innebærer standhaftig satsning på spesialkompetanse, lean prinsipper og moderne produksjonslinjer har vi en sterk posisjon i et tøft marked.

Omstilling er noe vi gjør hele tiden, trinnløst, og denne endringsevnen gir oss kraft og dynamikk til å takle forandringer, vi har mange ben å stå på som leverandør til en stor kundegruppe innen olje/gass, havrom, forsvar, fiskeri, oppdrett med flere.

I løpet av Subsea Valley Conference kunne vi notere nye potensielle kunder med interessante prosjekter, men også anledning til å informere Olje- og energiminister Tord Lien om vår satsning , pluss en stor interesse fra internasjonal presse.

Olje- og energiminister Tord Lien (t.h.) lytter til Fosstech og vestfoldindustrien representert ved Steven Foss (midten) og Geir Henninen (t.v).
Foto: EBM/Olje- og energidepartementet
 
 

<< Tilbake

Nyheter

[2019-04-01]
OMICRON-produkter fra Autronica Fire & Security til FossTech
Les mer...

[15.02. 2018]
Otterlei Group inn som medeier i Fosstech
Les mer...

[2017-03-10]
3 D seminar med topp interesse
Les mer...


NyhetsarkivChoose another language:
English language
English


FossTech as
Borgeskogen 7
3160 Stokke
Telefon 33 33 53 00
Telefaks 33 33 53 00
post@fosstech.no

Design Tove Holmøy - Produsert av Spectra - Powered by Webon