FossTech asOmstilling er nøkkelen til fortsatt vekst

Omstilling er nøkkelen til fortsatt vekst

Markedet etterspør high-end løsninger for innstøping og kapsling av elektronikk til bruk under vann, i forsvarsmateriell, og i andre produkter som utsettes for store påkjenninger.

FossTech har vært i dette markedet i mange år, og tar nå et stort skritt videre gjennom å bygge en helt ny produksjonslinje for akkurat denne typen produkter.
 
Onsdag 23. september 2015 deltok nærmere 120 gjester på innvielsen av den nye produksjonslinjen. FossTech AS vil over en periode ha brukt nærmere 40 millioner kroner på R&D og innkjøp av maskiner og utstyr. Alt er basert på LEAN og andre prinsipper for optimal vareflyt og resultatet har blitt en topp moderne produksjonslinje. Med dette har også bedriften innført begrepet «The Fosstech Way» som er et uttrykk for verdier og «kjøreregler» man har bestemt seg for å følge i samspillet med kunder, ansatte og bedriften.
 
– Det er tøffe tider, og FossTech AS har som så mange andre opplevd et stort fall i olje- og gassrelaterte inntekter, sier daglig leder Steven Foss. Han forteller at bedriftens strategi har vært å møte nedgangen gjennom omstilling og fokus på å komme raskt inn på nye kunder og markeder. – Den nye produksjonslinjen har allerede gitt oss en betydelig ordreinngang, og er med på å sikre arbeidsplasser og å bidra til at Fosstech kan fortsette å vokse og utvikle seg som leverandør til kunder innen olje/gass, havrom, forsvar, fiskeri, oppdrett med flere, konstaterer han.

<< Tilbake

Nyheter

[2019-04-01]
OMICRON-produkter fra Autronica Fire & Security til FossTech
Les mer...

[15.02. 2018]
Otterlei Group inn som medeier i Fosstech
Les mer...

[2017-03-10]
3 D seminar med topp interesse
Les mer...


NyhetsarkivChoose another language:
English language
English


FossTech as
Borgeskogen 7
3160 Stokke
Telefon 33 33 53 00
Telefaks 33 33 53 00
post@fosstech.no

Design Tove Holmøy - Produsert av Spectra - Powered by Webon